Inici

Novetats

 • TRENCANT BARRERES. DONES PIONERES A CATALUNYA AL SEGLE XX

  Soledad Bengoechea Echaondo / Pròleg de Mercè Otero i Vidal. Vols col·laborar en la seva edició amb un descompte en el preu de venda el públic? Preu de venda al públic 25€ – si col·labores i el compres prèviament a la seva publicació et quedarà per 20€ Envia’ns un correu a llibres.lloproig@gmail.com   i et direm corn fer-ho. Sinopsi: El propòsit inicial d’aquest estudi ha estat explicar i definir la dona catalana a través de la història del segle XX. Al llarg del temps, les dones han estat protagonistes involuntàries de diferents formes de marginació, repressió, prejudicis, maltractaments, violència dins de la família i violència de gènere. Som conscients que en aquest espai de temps s´avançat molt però encara resta molt per conquerir. S’ha visualitzat el canvi produït entre una dona catalana de l’any 1900 i una del 2000 (aproximadament). Em vaig plantejar vàries  preguntes i ara tenim algunes respostes que no totes són definitives. S’ha d´acceptar. El segle XX ha estat el segle de les dones. Probablement, al llarg de la història mai no hi ha hagut una època de canvis tan extraordinaris per a elles. En un procés no lineal, amb avenços i retrocessos, en els albors del segle XXI s’ha vist com s’han superat tants preconceptes, prejudicis i tabús.

  Més informació
 • LA CORONA D'ARAGÓ. HISTÒRIA AMAGADA DE LA NACIÓ CATALANA

  Lluís Roldán i Pascual L’any 1137, el comte de Barcelona Ramon Berenguer IV va començar a governar sobre el regne d’Aragó i des d’aleshores, els seus descendents van intitular-se com a reis d’Aragó. Aquesta nissaga catalana encapçalada pel “rei d’Aragó i comte de Barcelona”, va realitzar una gran expansió territorial, política i econòmica que va dur-la a ser una de les potències de l’Europa occidental al segle XV. Segles després aquest regne se’l va començar a identificar amb el concepte “Corona d’Aragó”. Avui en dia, vuit-cents vuitanta quatre anys després, la història d’aquesta “Corona” s’està redefinint i reescrivint com un regne medieval construït exclusivament pel regne d’Aragó, on la història de la nació catalana hi resta desapareguda. Quan la història d’aquesta “Corona” ha estat explicada com a catalana o catalana-aragonesa, el govern autonòmic aragonès ha realitzat gestions administratives per prohibir llibres i publicacions, de manera que només s’expliqui com aragonesa. Per quin motiu avui en dia, el relat de la “Corona d’Aragó” no inclou la història de la nació catalana? Aquest llibret, breu però precís, pretén explicar quina va ser la realitat històrica de la Corona d’Aragó, descobrir el relat “exclusivista” aragonès amb el qual s’intenta reescriure la història d’aquesta Corona i finalment, proposar algunes claus per aproximar-nos a una història versemblant que no amagui cap dels seus protagonistes.

  Més informació
 • IGNASI IGLÉSIAS, EL POETA DEL POBLE. ESBÓS BIOGRÀFIC EN CÒMIC

  IGNASI IGLÉSIAS, EL POETA DEL POBLE. ESBÓS BIOGRÀFIC EN CÒMIC. Nens i nenes, en aquest còmic trobareu la vida d’un poeta, dramaturg i arxiver nascut a Sant Andreu de Palomar fa 150 anys, l’Ignasi Iglésias i Pujadas (1871-1928). Va estimar els infants, i per aquest motiu una escola andreuenca porta el seu nom, així com una biblioteca i un centre d’estudis històrics. llegiu-lo i passeu-lo als vostres companys i companyes: serà el millor homenatge que li podem fer. Les il·lustracions i la maquetació és a càrrec de l’il·lustrador David Maynar i la idea i el guió de l’historiador Pau Vinyes i Roig. Editat en motiu del 150 aniversari del naixement d’Ignasi Iglésias.

  Més informació
 • EL LLIBRETER DE LES BITLLES

  EL LLIBRETER DE LES BITLLES. RECULL D’ESCRITS D’EN GASPAR AGUAYO SERRA. A càrrec de Víctor Baroja i Benlliure i Jordi Torrente Sampedro Per fer aquesta obra hem utilitzat els llibrets anomenats pel mateix Gaspar Aguayo Serra com a Quaderns de divulgació. Aquest material, com ell mateix diu en una editorial, neix amb la voluntat de recollir tot el que es generi al voltant de la bitlla. Esperem que llegint-lo gaudiu del llibre tant com hem gaudit nosaltres en fer-lo i que com hem dit abans, serveixi aquest llibre per fer un petit homenatge a una gran figura i a tota una generació. La Bitlla està ben viva, cal continuar treballant per ella i els que l’estimem, un llibre com aquest, ens ajuda a seguir endavant. Editat conjuntament per L’Anònima Companyia de Jocs, A Escassers! La Cultura de les Bitlles, i Llop Roig. Llibres i Cultura.

  Més informació
 • LA CIUTAT REPUBLICANA S’ENLAIRA

  L’AVANTPROJECTE DE L’AEROPORT DE BARCELONA (1931-1934) 2a edició actualitzada i corregida. Durant els anys trenta l’aviació estava en el seu moment àlgid i la seva pràctica era constant. Les grans ciutats del món occidental tenien grans aeroports i l’ús de l’avió per a trasllats civils llargs era cada cop més freqüent. No era un mitjà de masses com ho és avui en dia, però començava a despuntar entre les classes benestants dels Estats de l’Europa occidental i d’Amèrica, i aquesta va ser una de les raons que va fer que el seu interès fos cada cop més important entre la classe política barcelonina. Barcelona disposava de tres aeròdroms a la població del Prat de Llobregat, l’Aeròdrom Canudas –propietat de Josep Canudas, pare de l’aviació catalana–, l’Aeròdrom d’Air France –conegut popularment com El Francès– i l’Aeròdrom de la Volateria, de caràcter militar. Tres aeròdroms eren insuficients per a una ciutat com Barcelona. Calia dotar la ciutat Comtal d’un aeroport internacional de qualitat que oferís un digne servei als seus futurs usuaris. Per aquest motiu, i a proposta de Joaquim Ventalló, es va crear la Comissió Municipal de l’Aeroport de Barcelona. La Comissió es va posar a treballar de valent en l’avantprojecte de l’Aeroport de Barcelona a partir del 1931, tot just proclamada la República.

  Més informació
 • QUADERN DE CEL·LA

  QUADERN DE CEL·LA La novel·la en qüestió consisteix en un dietari o diari de presó, escrit al llarg del setembre i les dues primeres setmanes d’octubre de 1909. És la crònica d’una mort anunciada, d’una mort a mans de les “forces reaccionàries” del món en què viu el personatge. Podria haver canviat el seu destí? Per exemple. renegant o amagant les seves conviccions i d’una forma o altra defugint les seves responsabilitats? A la presó -primer a la nova i moderna presó panòptica del centre de la capital, i els tres últims dies a la fortalesa/castell militar que la presideix- l’autor del quadern de presó recorda la seva vida, des de la infància, la seva família, el seu temps a l’escola, la seva iniciació a la vida laboral i els seus primers xipolleigs o escaramusses  en la militància política.

  Més informació
 • EN EL CLOS DE LES DENTS

  EN EL CLOS DE LES DENTS Som a les darreries del segle xix. En Baldiri marxa a corre-cuita de Tortellà amb la seva família per no ser acusat d’assassinat. Temps després, a Balaguer, el seu camí coincideix amb el de l’home que el busca i es converteix en un malson. L’esclat d’un gran amor provoca un gir inesperat en la història. Seguim la vida dels seus protagonistes des de Tortellà fins al Mercadal de Balaguer i fins a la ciutat de Tàrrega. La darrera imatge és la d’una Barcelona que intuïm, llunyana i prometedora. Un raig d’esperança malgrat la pregunta que s’obre pas al llarg d’aquestes pàgines: de què serveix amagar els secrets si en el clos de les dents sols resta el silenci dels morts?

  Més informació
 • UNA MICA DE GOTES D'HISTÒRIA DE SANT ANDREU DE PALOMAR

  UNA MICA DE GOTES D’HISTÒRIA DE SANT ANDREU DE PALOMAR Aquest llibre recull una selecció dels articles de les seccions “Una mica d’història “ i  “Gotes d’història”, publicats a la revista Sant Andreu de cap a peus, editada per l’Associació de Veïns i Veïnes de Sant Andreu de Palomar. Aquesta selecció vol ser un merescut homenatge als 40 anys interromputs de la publicació degana de la premsa local de Barcelona.

  Més informació
 • NINGÚ SE N'ESCAPA

  LA CULTURA FUNERÀRIA A BARCELONA Aquest llibre permet observar l’evolució històrica i cultural de la Barcelona funerària, des dels primers poblats agrícoles, passant per la cultura ibèrica i romana, l’edat mitjana amb la seva diversitat cristiana, jueva i musulmana, a les tombes gremials de l’edat moderna, els grans cementiris de l’edat contemporània (el Poblenou i Montjuïc), i els del les poblacions annexionades (Sant Andreu de Palomar, Sant Martí de Provençals, Sant Gervasi de Cassoles, Santa Maria de Sants, Les Corts de Sarrià, Sant Vicenç de Sarrià, Sant Joan d’Horta…), fins als grans enterraments del segle XX (com el de Verdaguer, Prat de la Riba, Ignasi Iglésias, Macià i Durruti) que es converteixen en grans manifestacions de masses.

  Més informació
 • EL PRIMER GALLEGUISME EN EL MIRALL CATALÀ. ENTRE LA INSPIRACIÓ I LA MANIPULACIÓ

  EL PRIMER GALLEGUISME EN EL MIRALL CATALÀ Aquest llibre presenta algunes de les fites més rellevants en la gènesi del galleguisme, entre l’últim terç del segle XIX i el primer terç del segle XX, tot posant-les en relació amb alguns equivalents en el camp del catalanisme a la mateixa època. Malgrat la necessària contenció a l’hora d’interpretar els fets, la persona que el llegeixi hi trobarà un bon feix de materials per treure’n les seves pròpies conclusions. Les referències bibliogràfiques i les fonts documentals citades també podran servir com a pista per als investigadors que vulguin ampliar (o qüestionar) aquesta recerca.

  Més informació
 • LA CADIRETA

  LA CADIRETA “Hi havia una vegada una iaia que no sabia que ho era. Quan se’n va adonar, es va preguntar: que fan les iaies? I ella mateixa va respondre: conten contes. I vet aquí el conte de la Cadireta que, ella tampoc, no sabia que ho era…” Il·lustracions i textos d’Eva Lamote de Grignon.

  Més informació
 • ANDREU CAPDEVILA I PUIG, L’ALTRE CONSELLER

  ANDREU CAPDEVILA I PUIG, L’ALTRE CONSELLER Nascut a Cardedeu, però arrelat a Sant Andreu de Palomar des de ben jove. Als 13 anys va compaginar la seva tasca de tintorer de la Companyia de Filatures Fabra i Coats amb la de sindicalista de la CNT. Dins de la CNT desenvolupà la seva tasca d’afiliació en la secció tèxtil. Amb 20 anys va assumir responsabilitats sindicals en l’àmbit de la Federació Regional Catalana de la CNT i era considerat un dur pels patrons atès que no es doblegava fàcilment davant les reivindicacions socials en el ram dels tintorers. Conseller d’Economia, entre l’abril i el maig de 1937. President del Consell d’Economia de Catalunya. En finalitzar la guerra s’exilià amb la seva dona a França. Des de l’exili va continuar col·laborant en diverses publicacions, com ara Terra lliure, Le Combat Syndicaliste, L ́Espoir o Umbral. Va escriure el llibre Un episodio de nuestra evacuación a Francia (1978) i  unes memòries inèdites a l’Estat espanyol. Va tornar a Catalunya com a visitant, però va mantenir la residència a la Bretanya (França). Ignorem si en una de les seves estades a Catalunya, durant els primers anys de la transició democràtica, va tornar al seu estimat Sant Andreu de Palomar. Va morir a Rennes el 1987. La col·lecció Esbossos biogràfics d’andreuencs i d’andreuenques, iniciada amb el present esbós d’Andreu Capdevila i Puig, volem recuperar les figures d’homes i dones que han format part de la història de Sant Andreu de Palomar així com del país. Alguns de coneguts i d’altres, malauradament desconeguts, i de qui cal recuperar-ne la seva memòria. ESBOSSOS BIOGRÀFICS  D’ANDREUENCS I D’ANDREUENQUES, NÚM. 1

  Més informació
 • FRANCESCA VERGÉS I ESCOFET, ACTIVISTA REPUBLICANA I CATALANISTA

  ELISA GARCIA, COOPERATIVISTA I MILICIANA ANTIFEIXISTA Activista republicana i catalanista. Nascuda a Figueres però arrelada a Sant Andreu de Palomar. Membre de la Junta Directiva de l’Avenç Obrer Català. Excel·lent oradora i militant d’ERC, del qual va formar part de la secció femenina. Detinguda i empresonada a la presó de dones de les Corts pels seus ideals democràtics. Sòcia de la UE Sant Andreu i del FC Barcelona. La col·lecció Esbossos biogràfics d’andreuencs i d’andreuenques, iniciada amb l’anarquista i conseller de la Generalitat republicana Andreu Capdevila i Puig, volem recuperar les figures d’homes i dones que han format part de la història de Sant Andreu de Palomar així com del país. Alguns de coneguts i d’altres, malauradament desconeguts, i de qui cal recuperar-ne la seva memòria. ESBOSSOS BIOGRÀFICS D’ANDREUENCS I D’ANDREUENQUES, NÚM. 2

  Més informació
 • ELISA GARCIA, COOPERATIVISTA I MILICIANA ANTIFEIXISTA

  ELISA GARCIA, COOPERATIVISTA I MILICIANA ANTIFEIXISTA Elisa Garcia Sáez (1916- 1936) Jove andreuenca, cooperativista de la Cooperativa L’Andreuenca i treballadora de l’Espanyola -filial de la Fabra i Coats-, membre de la UGT i del POUM, en esclatar la Guerra Civil espanyola se’n va anar de voluntària com infermera al front d’Aragó. Ferida de gravetat durant el bombardeig que patí la localitat de Tardienta (Osca) l’estiu de 1936, i immediatament fou trasllada a l’hospital republicà de Sarinyena (Osca), on va morir el 24 d’agost de 1936. Arran de la seva prematura mort s’organitzaren actes d’homenatge i la premsa de l’època se’n feu ressò. El carrer de les Monges, a Sant Andreu de Palomar, durant la República en guerra fou bescanviat pel seu nom. Actualment l’espai situat entre els carrers del Pont, del Segre i del Cinca, a tocar de la plaça d’Orfila, va ser batejat com a Jardins d’Elisa García. La col·lecció Esbossos biogràfics d’andreuencs i d’andreuenques, iniciada amb l’activista republicana Francesca Vergés i Escofet, volem recuperar les figures d’homes i dones que han format part de la història de Sant Andreu de Palomar així com del país. Alguns de coneguts i d’altres, malauradament desconeguts, i de qui cal recuperar-ne la seva memòria. ESBOSSOS BIOGRÀFICS D’ANDREUENCS I D’ANDREUENQUES, NÚM. 3

  Més informació
 • DE LA VIDA QUE PASSA . JOVE, FEMINISTA, CATALANISTA I ESCRIPTORA

  Albina Francitorra i Alenyà Recull de contes i articles d’Albina Francitorra i Aleñà (Barcelona, 1912-2013) casada amb Tomàs Roig i Llop (Sants, 1902- Barcelona,1987), amb qui tingué set fills: Maria Isabel, Maria Rosa, Glòria, Maria Albina, Joan Antoni , Montserrat i Carmina. El manuscrit recull articles i contes editats en premsa barcelonina entre el 1929 i el 1933 i dos d’inèdits no publicats. Per primer cop agrupats en un sol llibre amb la col·laboració de Roger Sampere Roig, Àlex Martínez Roig i Pau Vinyes i Roig, néts de l’Albina i de Betsabé Garcia, autora de la biografia del present manuscrit i biògrafa de la periodista i escriptora Montserrat Roig i Fransitorra, filla de l’Albina. Amb la col·laboració de Betsabé García, biògrafa; Àlex Martínez Roig, periodista; Meritxell M. Pauné, periodista; i Pau Vinyes i Roig, historiador.

  Més informació
 • CARTA DE GRISOS. VIVÈNCIES I RECORDS D’INFANTESA I ADOLESCÈNCIA

  Josep Puy i Juanico Del llibre: “Aquest és un volum que recopila anècdotes, records i experiències entre els cinc i els divuit anys de la meva existència (1960-1973) a la ciutat de Terrassa. Des del primer moment vaig tenir la percepció que la infantesa i l’adolescència oferien una molt bona possibilitat per estructurar un discurs, trufat de rutines i nostàlgia, que gira sobre dos grans eixos: el barri de Ca n’Aurell de Terrassa i la història d’una família de botiguers. A partir d’aquí es plantegen diferents propostes transversals que es corresponen amb: els amics de sempre, el lleure, els estudis, el veïnatge, l’arribada de la televisió, el cinema, les discoteques o els indrets d’estiueig amb tota mena de descobertes i vivències d’un infant i adolescent. L’assaig autobiogràfic s’acompanya d’un nombre considerable d’imatges, sovint inèdites, sobre la ciutat, el barri i l’àmbit familiar. El llibre s’inspira en alguns treballs autobiogràfics com els de Miquel Borrell, Rafel Nadal, Feliu Formosa, Marcel.la Macias, Rafael Castillejo i Jaume Comellas.”

  Més informació
 • EL FEMINISME A CATALUNYA / ESTUDI FEMINISTA. ORIENTACIONS PER A LA DONA CATALANA

  Dolors Monserdà Estudi introductori: Carme Mas Edició en facsímil Dolors Monserdà (1845-1919) a part de ser la primera dona novel·lista moderna i nostrada va ser una de les primeres a reivindicar públicament el feminisme, tot condensant el seu pensament en El feminisme a Catalunya (1907) i Estudi feminista. Orientacions per a la dona catalana (1909), avui aplegats en aquest volum. El primer, concís, directe i espontani; el segon, extens, elaborat i erudit, que en fan avui una obra programàtica imprescindible que, a més a més, mostra la sintonia catalana amb les accions feministes i socials que es desenvolupaven en el nord enllà de la seva època. Coedició Institut català de les Dones / Llop Roig No venal.

  Més informació
 • PROMOCIÓ PRIMAMERA

  Per Primavera des de Llop Roig Cultura i Llibres, hem pensat fer una promoció per adquirir 2 libres al preu d’un (el segon llibre ha de ser inferior o igual preu que el primer). Un cop es normalitzi la situació us faríem arribar els dos exemplars adquirits a domicili a cost zero d’enviament.

 • HISTÒRIES DE BARCELONA

  Catxipanda. Diari no diari d’Història, és una revista online en obert que publica articles de divulgació, recerca i crítica entorn les humanitats. El nom de la revista ve del plat que elaboraven els pagesos de les comarques de Lleida quan s’ajuntaven i compartien el menjar, elaborant un àpat divers amb els aliments que cadascun aportava. Compartir un coneixement divers és un dels objectius de la revista, dins de tots els àmbits culturals, científics i socials de les humanitats. Catxipanda, és una revista que edita Tot Història Associació Cultural, entitat que té com a objectiu el desenvolupament de les humanitats, en un diàleg obert amb la societat. Amb la voluntat d’aprofundir en la radicalitat democràtica, el dret a la lliure autodeterminació dels pobles i a la transformació social a partir de la cultura.   Aprofitant el desè aniversari de la fundació de Tot Història Associació Cultural hem aconseguit arreplegar tots els articles de Catxipanda que parlen de Barcelona i els hem publicat en el llibre Històries de Barcelona. Històries arqueològiques, feministes, revolucionàries, republicanes, veïnals, d’oci i de personatges que han contribuït a dibuixar el relat humà d’una ciutat oberta i transformadora al llarg dels anys. Coordinat per Gregor Siles i Pau Vinyes i Roig el llibre ha comptat amb la participació de Soledad Bengoechea, María-Cruz Santos, Ricard Desola, Júlia Costa, Ricard Paradís, Josep Pimentel, Alba Vendrell, Marc Andreu, Jordi Petit, Enric H. March i Felip Belmonte. També comptem amb la col·laboració de Jordi Rabassa, autor del pròleg i regidor de Memòria democràtica de l’Ajuntament de Barcelona. Coeditat per Tot Història Associació Cultural i Llop Roig. Llibres i Cultura.

  Més informació
 • Melcior Font, guerriller cultural

  La biografia de Melcior Font i Marsà (Sant Andreu de Palomar, 1902 – Barcelona, 1959) recorda qui va ser un poeta reconegut en el seu temps, traductor excels i periodista en les grans capçaleres dels anys vint i trenta del segle passat, cineasta i secretari personal de Ventura Gassol, conseller de Cultura de la Generalitat republicana. Pròleg: Quim Torra, President de la Generalitat de Catalunya Text: Pau Vinyes i Roig

  Més informació
 • HISTÒRIA DELS TRANSPORTS A SANT ANDREU DE PALOMAR

  El llibre Història dels transports a Sant Andreu de Palomar. Transportant andreuencs i andreuenques és un recorregut pels diversos mitjans de transport, fàbriques del ram, així com les associacions i les festivitats relacionades amb el món de la comunicació terrestre a l’antic municipi del Pla de Barcelona. També és el relat d’unes vivències i una forma de viure, de com els andreuencs i les andreuenques van poder-se desplaçar cap a la capital del país –el famós anar a Barcelona– i el rerepaís. Il·lustrat amb fotografies i documents, la majoria inèdits, procedents d’arxius públics i privats. Els autors dels textos són el geògraf Ricard Fernández Valentí i l’historiador Pau Vinyes i Roig.

  Més informació
 • SANT ANDREU DE PALOMAR IL·LUSTRAT. 31 RACONS ANDREUENCS

  Sant Andreu de Palomar il·lustrat. 31 racons andreuencs és un recull d’imatges pictòriques recolzades amb textos dels llocs més emblemàtics de l’antic municipi del Pla de Barcelona. Com si fos un itinerari guiat pels carrers i les places de l’antic municipi el lector va descobrint la personalitat i el tarannà urbà d’una comunitat plena d’història. 31 racons que ens ofereixen la vitabilitat de l’ànima d’un poble que no vol perdre les seves arrels i preserva amb força el seu passat tot visquent-lo en el present i projectant-lo en el futur. És l’orgull de seguir anant a Barcelona…

  Més informació
 • MISIÓN EN ROMA. UNA AVENTURA DE JULIO MARCO BREUCO

  El senador Lucio Cornelio Longo está a punto de informar al emperador Trajano de un complot planeado por otros senadores. Pero antes de poder hacerlo es asesinado en su dormitorio de manera misteriosa. El emperador quiere descubrir quién o quiénes son los asesinos. Pero no confía en sus investigadores y decide encomendar la delicada misión a un antiguo Tribuno militar retirado, residente en Tarraco, y amigo del senador fallecido. Julio Marco Breuco es llamado a Roma y obligado a reincorporarse al ejército para investigar a los senadores corruptos y el asesinato. En la capital del Imperio, Julio Marco Breuco se asombrará de la grandeza de sus edificios, de la suntuosidad de los nobles y de la penuria de las clases y barrios populares. Conocerá personas que cambiarán su vida y correrá peligros. Misterio y acción se mezclan en la aventura del tribuno Breuco por descubrir un asesinato y un complot, en la Roma del siglo II. Text d’A. Tudó Vilanova

  Més informació
 • SANT ANDREU DE PALOMAR FOTOGRAFIAT JOSEP BOIXADERA

  Les postals de Josep Boixadera i Ponsa són molt difícils de trobar en el mercat del col·leccionisme així com en fires de paper antic. Llop Roig ha editat aquesta publicació amb la ferma voluntat d’homenatjar un dels pioners de la fotografia comercial, tot reunint la sèrie de Sant Andreu de Palomar en color, per primer cop, tota completa en un sol llibre. Col·lercció de postals andreuenques, núm. 1

  Més informació
 • GRÀCIA IL·LUSTRADA. 31 RACONS GRACIENCS

  Gràcia il·lustrada. 31 racons graciencs és un recull d’il·lustracions de Cèlia Vallès i Pi dels llocs més emblemàtics de l’antiga vila del Pla de Barcelona, amb textos de Josep Maria Contel i Ruiz, i pròleg del conseller de Cultura Lluís Puig i Gordi. Com si fos un itinerari guiat pels carrers i places de l’antic municipi, el lector va descobrint la personalitat i el tarannà urbà d’una comunitat humana plena d’història. 31 racons que ens ofereixen la vitalitat de l’ànima d’una vila que no vol perdre les seves arrels i preserva amb força el seu passat tot vivint-lo en el present i projectant-lo cap al futur. És l’orgull de seguir baixant a Barcelona. Il·lustracions de Cèlia Vallès i Pi Textos de Josep Maria Contel i Ruíz

  Més informació

Llibres publicats

Disponibles a la nostra botiga.